Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 20:11

Ανακοίνωση 15/06/2020

ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΙΛΥΡΟΥ

Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί μας φίλοι,

Ακόμα μια χρονιά, όπως εννοείται για τα σχολεία και τους συλλόγους, ολοκληρώνεται. Υπήρξε ιδιαίτερη για όλους μας ανεξαιρέτως, μικρούς και μεγάλους. Πέραν της προσωπικής μας ζωής όπως την βιώνει ο καθένας στον μικρόκοσμό του, ήρθε το γεγονός της πανδημίας να ανατρέψει πολλά και διαφορετικά θέματα σε όλο τον κόσμο. Γίναμε μια τεράστια γειτονιά πάνω στη γη με ένα κοινό πρόβλημα προς κοινή αντιμετώπιση.

Το διάστημα αυτό κρατήσαμε την επικοινωνία μεταξύ μας, τηλεφωνική και ηλεκτρονική, ανταλλάξαμε χαιρετισμούς, μάθαμε ο ένας τα νέα του άλλου, ακόμη και θλιβερές απώλειες φίλων και συγγενών στις οποίες δεν μπορέσαμε, παρά τη θέλησή μας, να παρευρεθούμε.

Ο προγραμματισμός που πραγματοποιείτο έως τώρα ανελλιπώς για την λήξη της χρονιάς αναβλήθηκε για ευνόητους λόγους. 

Όλο το διάστημα που πέρασε αλλά και αυτό που διανύουμε η δράση της συλλογής πλαστικών πωμάτων και αντικειμένων όπως και μπαταριών συνεχίζεται με την μεγάλη σας συμμετοχή και τον κοινό μας ενθουσιασμό. Το ίδιο συμβαίνει και με την προσφορά βιβλίων από μέρους σας, τόσο για την νέα δανειστική μας βιβλιοθήκη όσο και την δράση μας " Βιβλίο -Στάση Ζωής".

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις πολλές και ποικίλες δραστηριότητες του συλλόγου μας με την έναρξη της νέας περιόδου τον Σεπτέμβριο.

Η σκέψη μας είναι κοντά στους τελειόφοιτους του Λυκείου που θα δώσουν τις εξετάσεις τους· τους ευχόμαστε καλή φώτιση. Κοντά στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, όπως και στους προπονητές που βίωσαν όλοι μια διαφορετική χρονιά και κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν πολλά θέματα στην τάξη και στους χώρους άθλησης. Στους γονείς και κηδεμόνες που ανέλαβαν πολλαπλούς ρόλους και καθήκοντα. Στους επαγγελματίες που έζησαν μεγάλες ανατροπές ο καθένας στον χώρο της δραστηριοποίησής του.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και σε όλους τους εργαζομένους στον χώρο της υγείας που ηρωικά κράτησαν και κρατούν την χώρα όρθια. 

Με τις εγκάρδιες ευχές μας να είστε όλοι καλά,

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Π.Φ.