**Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου** Οι δικές μας στάσεις των λεωφορείων έγιναν ανοιχτές δανειστικές βιβλιοθήκες, μοναδικές πανελληνίως και βραβευμένες!!

Επικοινωνία με την Κ.Ε.Π.Φ.

Για οποιαδήποτε απορία-παρατήρηση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Κ.Ε.Π.Φ. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόεδρος: ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Σουλτάνα
τηλ: 2310677878 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αντιπρόεδρος: ΨΩΜΑΣ Ευδόξιος
τηλ: 6977272602 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γεν. Γραμματέας: ΠΑΣΣΙΑ Θεοδώρα

Ταμίας: ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ Άννα

Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις: ΔΗΜΑΡΑΤΟΥ Ολυμπία
τηλ: 6977323863 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνική Υποστήριξη: ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Αλέξανδρος

Ηλεκτρονική Υποστήριξη: ΝΤΟΚΑ Ιωάννα – Άννα
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη της δράσης Βιβλίο-Στάση Ζωής: ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ Σοφία (αν. μέλος)
τηλ: 6972350325 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Κίνηση Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου στεγάζεται σε χώρο που της παραχωρεί ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη επί της οδού 25ης Μαρτίου 10 ( παλαιό Λύκειο )